Gästboende

Känn historiens vingslag i gårdens huvudbyggnad. Likt en portal till svunna tider ståtar den praktfulla herrgårdsbyggnaden från 1844 som gårdens hjärta.

Huset är varsamt inrett med tidstypiska möbler och unika detaljer. Det enda som är helt nytt i huset är sängkläder, handdukar, kök och badrum. Återvinning, kvalitet och hållbarhet är ledord i inredningsprocessen såsom i gårdens  övriga verksamheter.

Här finns fyra dubbelrum av helt olika karaktär. Bekväma Hästensängar bäddade med härliga manglade lakan i finaste ekobomull från Näva Ekotextil. Delat badrum med vedeldad bastu, fluffiga badrockar och handdukar i mjuk ekologisk bomull, ett vardagsrum med brädspel, böcker och mysiga soffor. Fungerande kakelugnar i många av rummen. Kvällstid har du som gäst fri tillgång till hela huset och kan njuta av dess praktfulla salonger, eldstäder och såklart flygeln.

Här finns allt du kan behöva såsom WiFi, strykbräda och strykjärn, ångmaskin för kläder, hårtork, badrockar och tofflor.

Frukost
En enkel och god frukost på lokala och ekologiska råvaror med nybakat bröd serveras varje morgon nere i matsalen mellan kl 7 och 10. Vi har stor erfarenhet av allergier och specialkost så hör bara av dig innan du kommer så är vi beredda för alla önskemål.

Hyr hela huset
Vissa veckor kan du och dina vänner och familj hyra hela huvudbyggnaden. Ni har själva möjlighet att stå för mat och underhållning men vi städar efter er när ni lämnat huset.

Vid förfrågningar samt större och mer avancerade bokningar så hänvisar vi till mejladress: johanna@langbrogard.se


Våra rum