Konferens och företagsevent

Hos oss kan ditt företag, organisation eller projektgrupp välja att skapa er egen bubbla och arbeta lugnt och ostört eller att ge er ut och interagera med gårdens alla verksamheter, eller både och.

Jobba fokuserat i konferensrummet på förmiddagen för att sedan efter lunch baka surdegsbröd med Manfred en trappa ned eller komma ut på en vildväxtvandring i naturen, fläta en korg eller tillverka ditt eget läderbälte. Vi har en uppsjö av olika kurser, aktiviteteter och underhållning för teambuilding, kickoff och andra företagsevent.

Konferensrummet Förmaket rymmer upp till 24 personer vid biosittning. Här finns en storbildsTV, dubbelsidig whiteboard och blädderblock.

Lilla konferensrummet, Gamla kontoret rymmer upp till 10 personer kring ett rejält ekbord. Här finns tillgång till blädderblock och projektor med duk.

Hör av dig till oss på mail eller telefon om du har frågor eller vill boka konferens och andra företagsevent så skräddarsyr vi allt efter era önskemål. Planeringsdagar, ledningsgruppsmöten, kick off och nylanseringar med mat, teambuildingaktiviteter, underhållning, föreläsningar och andra upplevelser.

Mail: johanna@langbrogard.se
Mobil: 076-9044434

Galleri