Om Långbro Gård

Långbro Gård är ett tätortsnära lantbruk som är lätt att nå med både pendeltåg och bil. Vår vision är att både boende i närområdet, stadsbor och ännu mer långväga besökare, i alla åldrar skall kunna komma hit och uppleva livet på landet. Här finns möjlighet att träffa gårdens djur, äta god mat, gå kurser och uppleva Sörmlands vackra natur, både den kultiverade naturen kring gården och den vildare i milsvida skogar med Sörmlandsleden och en mångfald av glittrande skogssjöar.

Vi bjuder in dig att ta del av livet på denna vackra plats. Mitt i lantbruk och djurhållning håller vårt gårdscentrum på att utvecklas till en plats för möten, handel, marknader, mat, gästboende, hantverk och kultur. Med närhet till storstaden väntar denna pärla i naturen på att fyllas av besökare, företagare och föreningar som tillsammans kan bygga denna oas omgiven av böljande fält och stora skogar.

Vi som idag samlats på denna plats har en önskan att erbjuda möjligheten till företagande, upplevelser och kunskap av en personlig och genuin karaktär med tungvikt på lokal hållbarhet, kvalité och långsiktighet. Vi utvecklar gården med verksamheter som tillför både nytta och nöje till Mölnbo tätort samt gårdens mer långväga besökare.

Vi på Långbro Gård

Johanna Hofring

Bokningar, frågor och press

076-9044434
Johan Forssén

Lantbruk och nyetableringar

070-7757758
Per Forssén

Jakt, fastighetsfrågor och hyresgästkontakter

070-4647626